CV onderhoud belangrijk voor de levensduur van uw ketel

CV onderhoud is ontzettend belangrijk. Belangrijker dan veel mensen denken. Met goed CV onderhoud voorkomt u problemen met uw cv ketel, zoals bijvoorbeeld storingen. ‘Voorkomen is beter dan genezen’ is het spreekwoord. Dit geldt ook zeker voor uw CV ketel. Een ander voordeel van een goed onderhouden CV installatie is dat het energieverbruik binnen de perken blijft. Zo bespaart u ook nog eens geld. Euracon is een absolute specialist als het gaat om CV onderhoud. U kunt uw CV ketel laten onderhouden door Euracon doormiddel van het serviceabonnement.

Bij CV ketels van 2 jaar oud of jonger komen doorgaans geen storingen voor. Bij oudere ketels neemt het risico hierop met het jaar toe.  Als uw CV ketel 3 tot 4 jaar geen onderhoud heeft gehad wil het wel gebeuren dat de warmtewisselaar in de ketel vervuild is. Erg vervelend, want het gevolg is een stijging van het gasverbruik en een hogere energierekening.  Tijdig CV onderhoud had dit kunnen voorkomen.

Als uw ketel al 5 to 6 jaar geen onderhoud heeft gehad wil het wel gebeuren dat de automatische ontluchter kapot gaat. Gevolg is lekkage, roest in de ketelonderdelen en hoge kosten om de boel weer te repareren.  Heeft uw CV nog langer geen onderhoud gehad dan kunnen bijvoorbeeld de ventilator en de luchtdrukschakelaar het begeven met opnieuw hoge reparatiekosten tot gevolg. Als het elektronische gedeelte van de ketel defect gaat bent u nog verder van huis. Uw CV ketel werkt dan niet of nauwelijks meer en u zult waarschijnlijk over moeten gaan tot aanschaf van een nieuwe.

Gelukkig hoeft het allemaal niet zover te komen als u tijdig CV onderhoud laat doen. Euracon is hier een uitstekende partner voor. Met haar jarenlange ervaring in de installatietechniek is uw CV onderhoud in uitstekende handen. Naast CV onderhoud denken wij met u mee. We staan altijd klaar voor het beantwoorden van uw vragen op het gebied van installatietechniek. Dit stukje extra service en aandacht hebben ervoor gezorgd dat inmiddels tientallen huishoudens hun CV onderhoud met een gerust hart bij ons onder hebben gebracht.

U kunt ons serviceabonnement nu erg eenvoudig online afsluiten. Klik op de button service in de rechterkolom en vul het formulier in. Wij nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met u op. Kom niet in de kou te zitten, pleeg tijdig CV onderhoud!

Interesse in onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen Neem contact op Onderhoudscontract

Storing

storing

Heeft u een storing? Neem contact met ons op en wij lossen deze zo snel mogelijk voor u op!

050 30 91 237

Doe het zelf pakket

doe-het-zelf

Wilt u zelf installeren? Wij helpen u graag op weg met het beste materiaal en advies.

Laatste nieuws

laatste-nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Euracon.