Duurzaam

Duurzaam vandaag, morgen en in de toekomst

We moeten met z’n allen zorg dragen voor een schone en duurzame planeet. Onze kinderen verdienen een toekomst op een leefbare aarde. Ook op het gebied van warmtevoorziening moeten we hier rekening mee houden.

Euracon gaat graag mee in deze ontwikkeling. Wij leveren uiteenlopende producten die energie besparen. Zo leveren wij zonneboilers en warmtepompen van verschillende merken.

Duurzame energie oplossingen

Mede door de aangescherpte EPC norm en het Energielabel stijgt de vraag naar duurzame energie. Eén van de toepassingen van duurzame energie die hier op aansluit is een warmtepompinstallatie.

Voor u is een energiezuinige warmtevoorziening  financieel extra aantrekkelijk. Het gebruik van aardwarmte levert u een aanzienlijk rendement op. Ook wanneer je het energieverbruik voor het aandrijven van de pompen aftrekt, blijft het gebruik van aardwarmte zeer voordelig. Nederland is traditioneel een land met veel gas. Met het de steeds hoger wordende gasprijzen wordt het nog interessanter.

De overheid erkent het belang van duurzaamheid en heeft daarom verschillende subsidies in het leven geroepen. Zo is het mogelijk om subsidie te krijgen op zonneboilers en warmtepompen.

Voor meer informatie over subsidie voor een zonneboiler:

Subsidie informatie zonneboilers

Voor meer informatie over subsidie voor een warmtepomp:

Subsidie informatie warmtepompen

Zuinig met water

Vers water uit de kraan is vanzelfsprekend voor ons. Het waterverbruik in Nederland is enorm. Een persoon gebruikt gemiddeld maar liefst 150 liter vers water per dag! We spoelen ons toilet, besproeien onze tuin. Bij Euracon vindt dat mensen in deze tijd zuiniger met water moeten omgaan. Als u dit met ons eens bent kunnen we een  regenwateropvangsysteem voor u plaatsen. Het regenwater wordt opgevangen, gefilterd en hergebruikt voor die dingen waarvoor eigenlijk geen drinkwater nodig is.

Interesse in onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen Neem contact op Onderhoudscontract

Storing

storing

Heeft u een storing? Neem contact met ons op en wij lossen deze zo snel mogelijk voor u op!

050 30 91 237

Doe het zelf pakket

doe-het-zelf

Wilt u zelf installeren? Wij helpen u graag op weg met het beste materiaal en advies.

Laatste nieuws

laatste-nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Euracon.