Over ons

Wie zijn we?

Ruim 40 jaar geleden is Euracon begonnen met haar technische installatie werkzaamheden. Door continu te verbeteren en te innoveren zijn we intussen uitgegroeid tot een begrip in de installatietechniek. In de installatietechniek wordt het vakgebied steeds diverser. Nieuwe technieken en het streven naar een groot comfort met beheersbare kosten op langere termijn hebben van de installatietechniek een steeds completer vak gemaakt. De eisen die worden gesteld aan installatietechniek worden steeds hoger. Het is dus belangrijk om mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen en de noodzakelijke kennis op peil houden. Ook vooruitstrevend te werk te gaan hoort hierbij. Wij doen dat.

Wat doen we?

De diensten en producten die wij leveren zijn zeer divers. U zit bij ons goed voor CV installaties en airconditioning, maar ook voor de beste duurzame energieoplossingen zijn wij de perfecte partner.

Wij werken niet alleen voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt zoals aannemers, vastgoed, projectontwikkelaars, woningcooperaties en dergelijke. Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Hoe doen we dat?

Bij Euracon zijn twee woorden heel belangrijk: kwaliteit en service. Hoe waarborgen we de kwaliteit? Voor een maximaal comfort is het belangrijk dat de gekozen oplossing aansluit bij uw woonsituatie. Ieder huis is anders en vraagt om een andere oplossing. Als u ervoor kiest om met ons samen te werken komen we graag bij u langs om de situatie bij u ter plekke te bekijken.

De zorg houdt gelukkig niet op bij de installatie. Bij ons bent u verzekerd van de beste service en nazorg wanneer dat nodig is.


Interesse in onze producten? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen Neem contact op Onderhoudscontract

Storing

storing

Heeft u een storing? Neem contact met ons op en wij lossen deze zo snel mogelijk voor u op!

050 30 91 237

Doe het zelf pakket

doe-het-zelf

Wilt u zelf installeren? Wij helpen u graag op weg met het beste materiaal en advies.

Laatste nieuws

laatste-nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Euracon.